Electronic Arts anunţă Command & Conquer: Rivals: combinaţie de RTS cu Clash Royale

Electronic Arts a fost cap de afiş sâmbătă, pe 9 iunie, când a organizat o conferinţă în avanpremiera E3 2018. Au anunţat câteva chestii interesante pentru PC şi consolă, dar pe noi ne interesează zona Mobile. Command & Conquer: Rivals este noutatea lor, un joc care e mai apropiat de Clash Royale, decât de un RTS clasic.

Urmează să vină pe iOS şi Android în perioada următoare, iar la Android vă puteţi pre înregistra pentru a afla date despre debutul jocului şi a primi şi ceva bonusuri. Veţi primi diamante, credite, o unitate Titan şi se pare că în curând veţi putea încerca versiunea Alpha pe Android. Seria Command & Conquer e legendară, datând din 1995 şi a făcut istoria în zona RTS-urilor.

Din păcate EA nu a ştiut când să se oprească şi a tot produs sequel-uri pe care nimeni nu le dorea. Ultimul C&C de mobil sosea în 2009, iar ultimul C&C mainstream venea în 2012. Veţi strânge resurse, scoate soldaţi şi alte unităţi din barăci şi culmea e că deşi unităţile sunt ancorate în modernitate nu viitor, resursa de bază e Tiberium. Alegem între GDI sau Nod, iar fiecare facţiune are eroi, cu puteri speciale.

Fiecare meci tine câteva minute, ca în Clash Royale. Veţi controla două sau trei platforme, care inconjoara un lansator de rachete. Cine controlează două platforme sau mai multe când se lansează racheta o va trimite pe aceea spre baza inamică. Cine o loveşte cu rachete de două ori câştigă. Resursele de Tiberium se refac singure, deci nu aveţi stres cu producţia.

Luptele intre unităţi sunt în gen foarfece/piatra/hârtie, totul depinzând mai mult CÂND le spawnati, nu ce pot ele să facă neapărat. Jocul va fi gratuit, dar sunt IAP-uri evident. Veţi opera pe bază de deck-uri de personaje, fiecare cu câte un general cu puteri speciale. Elicoptere, tancuri, infanterie şi turete, sunt toate în ecuaţie. Aşteptăm debutul, dar mă declar deja puţin dezamăgit.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.