Pentru că tot suntem în plină manie a dinozaurilor din cauza lui Jurassic World, aflaţi că unul dintre cele mai celebre jocuri cu vânat dinozauri e gata să ajungă pe mobil. E vorba despre Ark: Survival Evolved, care va sosi pe 14 iunie pe iOS şi Android. Avem detalii mai jos.

Creaţie bazată pe Unreal Engine 4, acest joc sosea pe PS4, Xbox One şi PC în luna august a anului trecut. E pregătit şi pentru sosirea pe Nintendo Switch, dar asta de abia în trimestrul 3 sau 4 al acestui an. Ark se poate juca din perspectiva third person sau first person şi are un univers open world, pe care îl puteţi explora per pedes sau în cârca unui animal preistoric.

Puteţi folosi arme de foc sau arcuri cu săgeţi pentru a vă apăra atât de dinozauri, cât şi de oameni, ba chiar aveţi şi posibilitatea de a construi o bază, pentru a vă apăra. Avem şi mod single player şi multiplayer. Ce mă şochează maxim e că jocul ar urma să fie gratuit pe mobil, deşi încă nu cred aşa ceva. La debut Ark va include doar harta Island şi va avea acelaşi sistem de crafting şi supravieţuire ca pe consolă şi PC.

Veţi putea crea arme noi, haine, itemuri, construi baze. Peste 80 de creaturi preistorice sunt incluse, precum unele zburătoare, acvatice sau terestre. Vestea bună? Le puteţi îmblânzi şi folosi ca arme, ba chiar şi să le ţineţi de prăsilă pentru a crea indivizi mai bine dotaţi. Multiplayerul suportă până la 60 de gameri pe un server şi puteţi forma triburi pentru a vă lupta în grup.

Creatorul Wildcard afirmă că jocul de mobil e gratuit şi cu reclame, dar va exista şi o versiune cu abonament, numită Primal Pass. O altă modalitate de monetizare a jocului este pe bază de Ancient Amber, material găsit pe insulă şi folosit drept currency pentru cumpărături.

via Toucharcade

Ark: Survival Evolved vine pe mobil pe 14 iunie, cu tot cu dinozauri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.