The Elder Scrolls Blades vine pe mobil pe 1 septembrie; Iată ce ştim despre joc

În aceste zile marcate de E3 2018, noi ne-am axat mai multe pe titlurile de mobil anunţate în State. Bethesda a surprins multă lume atunci când l-a anunţat pe The Elder Scrolls Blades, care va avea şi o versiune specială pentru mobil. Soseşte pe 1 septembrie gratuit pe iOS şi Android.

Titlul este un RPG first person pursânge, dar unul cu interfaţa simplificată. Ni se promite grafică de consolă pe mobil şi zic să începeţi să eliberaţi spaţiu de acum, pentru că sunt şanse mari să ocupe o căruţă de spaţiu titlul. The Elder Scrolls: Blades va avea nivele generate procedural şi va oferi şi personalizare a personajelor. O noutate faţă de alte RPG-uri e că se va putea juca atât în landscape, cât şi în portret pe mobil.

Mai mult decât atât va aduce şi un mod VR pe telefoanele voastre şi chiar cross play cu varianta de pe PC. Nu e foarte clar dacă vom putea continua sesiunea de unde am rămas pe PC pe mobil sau se referă la luptele cu gameri de pe PC. Dungeon-urile vor fi în număr mare aici, iar jocul va include şi un mod Survival, Arena (Multiplayer) şi un mod Story, cu o cetate uriaşă.

Vă puteţi înregistra aici pentru early access. Ce îmi place maxim la joc e că nu va bate la cap cu o tonă de shortcuturi, ci lasa pe ecran doar gameplay pur, judecând după trailer.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.