Life is Strange 2 va sosi pe 27 septembrie; Iată ce ştim despre joc

Life is Strange 2 a primit o dată de lansare în această săptămână şi se pare că va sosi pe 27 septembrie. Tot ce ştim despre noul titlu aflaţi în rândurile următoare. Trebuie spus că acest joc va fi disponibil pe Xbox One, PS4 şi Windows.

Sunt sigur că va ajunge şi pe mobil la un moment dat, ca şi primul Life is Strange. Bazat pe Unreal Engine 4, noul titlu va fi unul episodic, disponibil sub forma a 5 episoade. Este de abia al doilea joc din serie dezvoltat de către cei de la Dontnod şi se încadrează în categoria Graphic Adventure. Mi se pare interesant şi că l-au legat de The Awesome Adventures of Captain Spirit, care debutează pe 26 iunie.

Acel joc este gratuit, realizat tot de Dontnod şi este un spinoff al seriei Life is Strange. În el îl controlăm pe Chris, un băiat care se preface că e super erou. Puteţi să îi personalizaţi costumul, iar mediul din jur e complet interactiv. Se pot căuta comori şi explora planete în imaginaţia sa, dar miezul gameplayului rămâne ramificaţia de dialoguri.

Toate alegerile făcute în acest joc se păstrează în Life is Strange 2. Cât despre Life is Strange 2, ar trebui să vă aşteptaţi la personaje complet noi, lăsând în urma povestea lui Max şi Chloe. Publicul a apreciat la precedentele jocuri abordarea adolescentină şi teme precum suicidul, hărţuirea online şi depresia. Dontnod a promis că în jocul gratuit ce vine peste 2 zile vom avea indicii despre creaţia viitoare.

Judecând după faptul că avem un rucsac în trailerul de mai sus aş zice că tot liceeni sunt şi noile personaje.

via Polygon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.