PUBG Mobile a primit o actualizare importanta în această săptămână, primind în sfârşit un mod first person, util pentru cei care sunt mai obişnuiţi cu acel tip de joc. Titlul ajunge la versiunea 0.6.0 şi aflaţi ce oferă update-ul mai jos.

PUBG Mobile mai primeşte şi modul de joc Mini Zone Arcade. În acesta toţi cei 100 de jucători sunt aruncaţi într-un cerc mai mic decât de obicei şi cu un număr triplu de arme. Rezultatul? Haos maxim şi carnagiu şi un gameplay mai rapid. Creatorul PUBG numeşte acest update mai mult un patch, decât un software release standard. Aduce şi acel Royale Pass în PUBG Mobile, care le permite jucătorilor să deblocheze noi itemuri cosmetice.

Royale Pass oferă posibilitatea de level up şi recompense după realizarea de challenge-uri zilnice şi săptămânale. Royale Pass în varianta de bază este gratuit şi orice gamer îl poate avea, dar puteţi face trecerea la un Elite Royale Pass, care deblochează extra challenge-uri şi extra recompense. Ca să deblocaţi Elite Royale Pass cheltuiţi 600 de UC (currency din joc), adică vreo 10 dolari.

70 de niveluri diferite şi recompense sunt disponibile în acest mod pentru a fi deblocate. Tot în versiunea 0.6.0 mai primim şi Armory, zona în care putem vedea statisticile armelor şi să le comparăm performanţă, dar şi pe cea a accesoriilor de arme. Avem şi opţiunea de a alege zona unde termina zborul avionul care vă arunca pe hartă. Noi emote-uri încheie lista de noutăţi.

Cât despre first person view, cu el facem trecerea de la vizualizarea third person la clasica FPS-urilor. Jocul se descarcă de aici pe Android şi de aici pe iOS. Pudicii sa scuze imaginea de mai sus, dar asa apare in trailerul de pe Twitter, oficial de la PUBG. Not my fault 😛

via IGN

PUBG Mobile este actualizat la versiunea 0.6.0: mod first person, Mini Zone şi altele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.