După ce Jurassic World a luat-o pe urmele lui Pokemon GO, acum şi The Walking Dead are aceeaşi soartă. Pe 12 iulie va sosi The Walking Dead: Our World, un joc AR în care vom fi fugăriţi de nemorţi… sau ceva de gen.

Jucătorii îşi vor crea propriile avataruri şi vor colabora cu alţi gameri pentru a salva supravieţuitori. Există challenge-uri săptămânale, dar şi personaje celebre din serial, precum Rick, Daryl sau Michonne. Cei de la AMC şi-au pus amprenta pe acest joc, deci are binecuvântarea şi aprobarea lor. Trebuie să recunosc că e haios clipul de prezentare şi Walking Dead Our World ar putea fi un motiv să mai faceţi ceva sport în afara casei.

Acolo unde adunam Pokemoni vin supravieţuitorii, pe care îi “adunăm”. Vom crea şi o colecţie de aliaţi de gen pentru a ne lupta mai eficient. Titlul va fi gratuit in Play Store şi App Store gratuit şi probabil cu IAP-uri. Trebuie spus că Jurassic World Alive nu a avut prea mare succes, deci auspiciile nu sunt bune nici pentru acest titlu.

Cei de la Next Games, creatorii lui The Walking Dead: No Man’s Land sunt şi în spatele noului joc şi trebuie să recunosc că nu am foarte mare fan al primei lor creaţii. Our World vă va permite să adunaţi şi puşti, grenade şi săbii, dar şi să faceţi level up. Secţiunea de gameplay în sine pare interesantă (faţă de trailer), pentru că veţi găsi zone infestate şi faceţi swipe şi tap pe ecran pentru a împuşca inamicii.

Vă veţi deplasa în viaţa reală pentru a găsi depozite de arme şi muniţii, supravieţuitori şi provizii. Avem şi zone cu sârmă ghimpată, zone pline de zombii şi nu aş exclude şi ceva bătălii cu gameri reali. Nu sunt foarte impresionat…

via Android Authority

The Walking Dead Our World este un joc nou AR în stil Pokemon GO, dar cu zombii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.