Motorsport Manager 3 se va lansa pe Android, iOS în această vară

Dacă v-aţi săturat să îl aşteptaţi pe Asphalt 9 şi v-aţi săturat la modul general de cursele standard, puteţi trece la conducerea unei echipe de racing, inclusiv F1. Astfel vă veţi axa mai multe pe aspectul managerial în noul joc Motorsport Manager 3 pentru mobil, care a fost anunţat azi.

Vine pe Android în această vară şi privind la trailerul de mai jos, îl definesc cu această sintagmă: “interface porn”. Serios acum, o interfaţă atât de bine organizată nu am mai văzut de când era atractiv Football Managerul. Noutăţile lui Motorsport Manager 3 includ campionatele Endurance şi GT, dar şi evenimente pe bază de invitaţie.

Celebra (şi enervanta şi accidentata) cursă de la Monaco este la rândul său inclusă în acest release. Mai mult decât atât creatorii jocului au implementat şi funcţii augmented reality, limitate doar pe iOS deocamdată. Aparent cu AR vom putea vedea cursa din diferite unghiuri, din perspectiva publicului, a inginerilor de la pit stop sau a pilotului.

6 tipuri de curse sunt incluse şi promisiunea producătorului este că se va păstra grosul grameplaylui din versiunea desktop. Vom primi inteligenţă artificială dinamica şi posibilitatea ca o echipă falimentară să cedeze locul alteia. La categoria F1 va exista şi un sistem de recuperare a energiei, care îi permite pilotului să economisească combustibil şi să îl pună la treabă la momentul oportun.

Prezic un preţ peste 10 euro.

https://twitter.com/PlayMotorsport/status/1016658521654427648

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.