Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a debutat anul trecut pe console şi la finalul lunii trecute a ajuns şi pe PC. Acum aflăm că a primit o actualizare în versiunea de PS4, care îi aduce un nivel nou, extra faţă de trilogia din anii ’90 şi începutul de ani 2000.

Crash Bandicoot 3: Warped a primit un nivel cunoscut drept Future Tense, care este oferit gratuit posesorilor de console PS4, care deţin Crash Bandicoot N. Stane Trilogy evident. Aparent acel nivel ar fi greu şi solicitant şi are şi o zonă bonus, un death route şi un Platinum Relic de luat. Odată cu actualizarea (care ocupă vreo 500 MB) este implementat şi suportul HDR şi avem timpi mai rapizi de încărcare.

Producătorul jocului mai oferise în ultimul an un DLC, nivelul Stormy Ascent, care e şi el oferit acum fără extra cost. Îl găsiţi în PlayStation Store. Stormy Ascent este considerat unul dintre cele mai grele nivele incluse vreodată în Crash şi una dintre cele mai grele secvenţe de platformer din istorie. Cei de la Naughty Dog l-au considerat absurd de greu şi au renunţat la el în dezvoltarea lui Crash Bandicoot cu ani in urmă.

Odată cu acest update vine şi tehnologia Nitro loading, care va începe încărcarea de conţinuturi în memorie, prevăzând ce nivele veţi juca. Asseturile de grafică folosite des vor fi ţinute la îndemână. Nu ştiu dacă ştiţi, dar jocul are un preţ chiar OK acum la Altex.ro, la suma de 110 lei, cel puţin pe PS4. Pe Nintendo Switch costă 169 lei, la fel şi pe PC şi la fel şi pe Xbox One.

via PlayStation Blog

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy primeşte un nivel nou, suport HDR şi încărcare mai rapidă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.