De la Real Boxing 2 încoace nu am mai fost aşa hyped pentru un joc de box pe mobil. E vorba despre Boxing Star, care tocmai a sosit pe iOS şi Android, fiind disponibil gratuit in Play Store şi App Store. Aflaţi tot ce trebuie să ştiţi despre joc mai jos.

Jocul pare să fie mai degrabă arcade şi nu un simulator de box, dar loviturile sunt dramatice. Avem şi un Story Mode şi o grămadă de deblocabile pentru luptători. Nu lipsesc nici fetele sexy care să afişeze rundele. Unghiul camerei e parcă o idee mai apropiat decât suntem obişnuiţi la un joc de box şi în loc să vedem acţiunea din lateral sau de lângă ring, o vedem over the shoulder pentru boxerul pe care îl controlăm.

Pe lângă protecţii, mănuşi şi alte deblocabile puteţi alege şi dintr-un skill tree destul de complex. Controlul e simplu şi implică butoane laterale pentru a ne mişca şi feri de lovituri, dar şi tap şi swipe pentru croşeuri şi uppercut. Există şi un buton special pentru gardă şi dacă ne vom feri la timp de pumni putem declanşa un contraatac.

Există şi un fel de atac special, care se încarcă atunci când umplem o bară albastră şi arată mai degrabă ca un efect din Dragon Ball Z, decât din Rocky sau Creed. Grafica e mai mult cartoonish, dar animaţiile sunt destul de complexe şi fiecare lovitură se reflectă pe figura sau pe corpul boxerului. Există şi mod multiplayer şi un mod League.

Personajele sunt unele trăznite şi inedite, deci nu e un joc scorţos de simulare şi atât. Avem chiar şi o mică zonă de simulare a vieţii de boxer, cu anturaj, o casă uriaşă de tunat şi multe altele de gen. Cred că o să îl încerc şi revin cu impresii. Ce nu înţeleg eu este de ce lumea boxează cu haine precum cămăşi şi nu la bustul gol în jocul ăsta, deci e vorba de lupte ilegale probabil.

via Droid Gamers

Boxing Star este un nou joc de box pe mobil, cu croşeuri dramatice
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.