PUBG Mobile a avut un picaj de servere pe mobil în ultimele 24 de ore, dar motivul este întemeiat: se pregăteşte o actualizare importanta. E vorba despre versiunea 0.7.0, deja testată în faza beta şi care aduce War Mode pe iOS şi Android.

Cu câteva săptămâni în urma Tencent publica în Play Store şi varianta beta de PUBG, folosită pentru a testa viitoare noutăţi şi funcţii. Cât despre War Mode, este o versiune mai rapidă de Arcade Mode, se pare, sau un soi de Team Deathmatch dacă vreţi. Actualizarea aduce şi noua puşca sniper SLR şi conceptul de “Portable Closet”, cu care ne putem schimba hainele în timpul luptei.

Mai mult decât atât, apar modificări la nivel de design al meniului principal, cu modul de joc, harta şi viewfinderul, dar şi altele mai uşor accesibile. În actualizarea 0.6.0 Tencent adăugase un PUBG Mobile Royale Pass jocului, dar şi un Elite Royale Pass, care vă permitea să realizaţi misiuni zilnice sau săptămânale pentru a debloca alte cutii cu bonusuri.

PUBG Mobile 0.6.0 ocupa 1.7 GB pe iOS, deci e bine să aveţi spaţiu suficient (probabil la fel si pe Android). La debut el inaugura şi modul First Person, noi lookuri pentru arme (finishes), noi profiluri de personaje, emote-uri şi schimbări de UI. Trecerea la versiunea 0.7.0 se va face între 23 iulie şi 24 iulie, deci cândva în următoarele 24 de ore.

via ibtimes

PUBG Mobile 0.7.0 va aduce War Mode pe iOS şi Android
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.