Oricât de incredibil ar părea, Electronic Arts a decis să includă un mod Battle Royale în FIFA 19. Evident nu se împuşcă nimeni, ci e pe bază de goluri. Ce presupune acest Survival Mode aflaţi mai jos.

Pe scurt iată despre ce e vorba: cu fiecare gol înscris pierzi un jucător şi primul la 5 goluri câştiga. FIFA 19 soseşte pe 25 septembrie şi va inaugura acest Survival Mode, care pare inedit într-un joc de fotbal. Cu fiecare gol marcat pierzi un jucător din echipă, el părăsind gazonul.

Nu trebuie să ajungi la “last man standing” ca la Battle Royale şi nici nu se reduce terenul cumva. Sunt urmate regulile fotbalului real, în care un meci intrat în Forfait dacă sunt mai puţin de 7 jucători de la o echipa. Ca atare trebuie să înscrii 5 goluri pentru a ajunge la Forfait si a invinge, ceea ce pare contra intuitiv oarecum. EA afirmă că venise cu această idee cu mult înainte de PUBG şi Fortnite.

Un concept similar era în FIFA Street în 2012, se pare. Aveţi mai jos şi un video cu acest mod Survival şi trebuie spus că se lasă cu mult mai multe râsete şi momente amuzante decât un meci stas “între băieţi”. Ca om care ia des cartonaşe roşii în multiplayer, ştiu că sunt echipe care merg la fel de bine fără un jucator, deci o să fie OK şi să rămâi fără un om. De la 2 în sus se complică treaba. PSG merge ca unsă şi fără 2 oameni aş spune. Problema e ca jucatorul scos e unul random, deci daca e Neymar sau Cavani ai probleme grave.

via dreamteamfc.com

FIFA 19 va primi un mod Battle Royale numit Survival Mode

One thought on “FIFA 19 va primi un mod Battle Royale numit Survival Mode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.