Netmarble, un reputat producător coreean de jocuri a anunţat debutul lui Phantomgate, un titlu RPG care va sosi în septembrie. Au fost deschise pre-inregistrarile pe Android, care vin la pachet cu câteva recompense.

Jocul este un RPG inspirat de mitologia nordică, iar Netmarble este cunoscută pentru realizarea de jocuri sub licenţa Disney. E vorba despre Marvel Future Right, Disney Magical Dice sau Star Wars Force Arena. Cât despre Phantomgate, cei care se pre-inregistreaza la acest joc vor primi recompense precum un Earth Essence Box Tier 1, 100 de gems şi 30.000 de unităţi gold. Jocul va ajunge şi pe iOS şi pe Android luna viitoare.

Combina ideea de gameplay side scrolling, cu puzzle-uri şi un turn based RPG atipic. Avem şi lupte PvP şi o poveste inspirată de mitologia nordică. Personajul principal se numeşte Astrid şi este o Valkyrie tânără, care pleacă la drum pentru a îşi salva mama de zeul nebun Odin. Pe măsură ce explorăm ţinuturile din joc vom debloca companioni, cunoscuţi că Phantoms.
Peste 300 de companioni de gen vă stau la dispoziţie şi avem 6 regiuni din Midgard de explorat.

Din câte am văzut în trailerele de pe YouTube, acest joc da senzaţia de combinaţie între Child of Light şi Final Fantasy, ceea ce nu e rău deloc. Povestea pare bunicică, iar cutscene-urile sunt la nivelul unui fighting game aş zice. Iar eroina principală, ce nu are gura pare inspirată de Aeris din Final Fantasy VII.

Vă puteţi înregistra pentru joc aici.

Phantomgate este un nou joc RPG inspirat de mitologia nordică; Vă puteţi înregistra acum pentru a îl juca pe Android
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.