Pe lângă anunţuri legate de Cyberpunk 2077, CD Projekt Red a mai anunţat la Gamescom 2018 şi faptul că a deschis o nouă filială, un studio care va produce jocuri de mobil. Se numeşte Spokko şi imediat a dat naştere la zvonuri că vom vedea un Witcher pe mobile.

Polonezii adaugă Spokko la Capital Group, un grup de business fondat în 1994. Acesta se diversifica în 2008, odată cu apariţia lui Good Old Games, rebranduit ulterior în GOG.com. Spokko merge spre zona mobile acum şi dacă îmi e teamă de ceva, ei bine e vorba despre vreun endless runner sau joc cu biluţe colorate în care să apară Geralt. Am putea vedea spinoff-uri din The Witcher şi Cyberpunk 2077 spre exemplu.

Având în vedere că se pregăteşte şi serialul The Witcher pentru debut la anul, e posibil să vedem şi un joc pentru mobil asociat acelei productii. În cel mai rău caz jucăm nişte gwent pe mobil şi cam asta e tot. Pe de altă parte sunt şocat că până acum nu am avut vreun “Telltale presents Witcher graphic novel”. The Witcher e printre puţinele jocuri care chiar se pretează la aşa ceva, mai ales că multă lume vrea să afle povestea lui Geralt.

Problema cu aducerea acestui RPG pe mobil, e cantitatea gigantică de conţinut ce trebuie implementată. Ar putea să o facă prin grafică chibi şi simplificarea meniurilor, în stil Final Fantasy XV Pocket Edition.

via Droidgamers

Un joc Witcher pentru mobil ar putea fi în lucru, CD Projekt Red lansează o filială Mobile
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.