Acum că toată lumea îşi petrece weekendurile jucându-se Call of Duty Black Ops 4 în beta şi aşteaptă cu nerăbdare modul Blackout, DICE da replica printr-un trailer exuberant în care Battlefield V îşi încordează proprii muşchi pe bază de Battle Royale. Cum arată acest mod vedeţi în noul trailer de mai jos.

În acest trailer vedem secvenţe de luptă all out în zone ca străzile din Rotterdam sau nisipurile din Africa de Nord. De această dată acţiunea are loc în Al Doilea Război Mondial şi prima tentaţie este să te gândeşti că avem un Star Wars Battlefront cu un skin aplicat peste şi deghizat în mod Battle Royale. Văd că se pune accent pe lupta cu vehicule, ceea ce face din acest joc mai puţin un PUBG şi mai puţin un Fortnite decât ne-am fi aşteptat.

Aparent ceea ce vedem în trailer ar fi grafică in game, care arata destul de impresionant, dacă chiar o să zboare ţărâna la contact cu obuzele în acel mod. Hărţile noi multiplayer scot la bătaie 64 de jucători simultan şi vom vedea dueluri între infanterie, tancuri, grenadieri şi chiar avioane. Mă gândesc că tentaţia va fi mare să prăbuşeşti avionul kamikaze pentru a face prăpăd între inamici şi să ajuţi echipa să câştige.

Trailerul e făcut să pară foarte rapid şi ştim cu toţii că un Battle Royale poate fi foarte lung şi plicticos uneori. Pe de altă parte DICE insistă că multiplayerul şi în general acţiunea jocului sunt foarte dinamice. Trasul cu arma imediat la saltul pe geam ditnr-o clădire este o opţiune. Pentru extra imersiune avem o perspectivă third person atunci când soldaţii fug spre cover prin diferite medii.

Harta Devastation se anunţă epică, cu bătălii date în centrul oraşului Rotterdam. Battlefield V se lansează pe PC, PS4 şi Xbox One pe 19 octombrie şi modul Battle Royale va sosi după debut. Circulă o teorie ca de fapt tot trailerul de mai jos e doar cu gameplay single player şi singura aluzie la Battle Royale e acel cerc de foc care se strânge în jurul gamerilor. Pare genul de situaţie când dacă e să o luăm realist tot mori şi dacă învingi… pentru că te va prăji focul şi după ce eşti “Chicken Dinner Winner”.

Dar cui îi pasă de realism?

via Comicbook.com

Battlefield V îşi prezintă modul Battle Royale într-un nou trailer (Video)
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.