Iată cum vei putea schimba ID-ul PSN Name de pe PS4

Una dintre cele mai solicitate funcţii pentru PlayStation 4 este cea de schimbare a ID-ului PSN Name, astfel încât să nu mai fim înţepeniţi la acelaşi username timp de ani buni. Mă rog, ar fi genial şi dacă am putea schimba regiunea contului, dar asta doar pe viitor. Deocamdată câţiva utilizatori au şansa de a îşi schimba numele şi avem detalii despre procedeu mai jos.

Funcţionalitatea a intrat în PlayStation Preview Program şi va fi disponibilă doar pentru anumiţi utilizatori. E vorba aici despre ID-ul PSN Online şi totul se afla în teste deocamdată, fiind confirmat de Sony totuşi. Funcţia este disponibilă doar pentru utilizatorii PlayStation care au fost înregistraţi pentru beta-uri system software precedente. Cei care sunt parte a programului pot face schimbarea gratis o singura data, iar modificările de ID de după costă 9.99 euro.

Pentru membrii PlayStation Plus vor costa 4.99 euro după prima schimbare. Veţi găsi toate cele necesare în meniul Settings sau în pagina Profile de pe PS4. Există şi opţiunea de a afişa PSN ID-ul trecut lângă cel nou, aşa încât prietenii să vă recunoască mai uşor. Trebuie precizat şi că funcţia nu e compatibilă cu toate jocurile. Este compatibilă cu titlurile PS4 lansate după 1 aprilie 2018 şi cu “majoritatea jocurilor PS4” lansate înainte de acea dată.

Programul de preview are loc chiar în aceste zile şi tine până la final de noiembrie 2018. Varianta sa oficială vine cu un firmware viitor la început de 2019. Hai şi cu schimbarea de regiune acum!

via Gamespot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.