De când au apărut PES 2019 şi FIFA 19, o întrebare se află pe buzele tuturor gamerilor: când vom vedea oare variantele lor pentru mobil? Pentru FIFA aceasta a debutat în ultimele zile, în versiunea beta deocamdată, care se poate încerca chiar acum pe Android.

Fie că îi spuneţi FIFA 19 Mobile, FIFA Mobile sau FIFA Soccer: Gameplay Beta, veţi putea să participaţi la beta dacă intraţi aici şi vă înscrieţi în program, apoi sunteţi redirecţionaţi spre Play Store, în zona Unreleased. Cu ce se laudă Electronic Arts de această dată? Cu un nou engine grafic, dar şi cu noi elemente de gameplay. Cine încearcă jocul în faza beta poate oferi şi feedback către dezvoltator, aşa încât produsul final să fie mai bun şi să scape de buguri.

EA a inclus în beta o porţiune de joc, o secţiune Ultimate Team, meciuri de 90 de secunde în modul VS Attack, dar şi Live Events, care vă aduc Elite Players. Progresul vostru nu va fi păstrat pe varianta finală a jocului totuşi. Beta-ul ţine între 11 octombrie şi 1 noiembrie 2018, iar jocul final vine pe 7 noiembrie. Din gameplayurile care au început să apară online văd că lumea poate juca meciuri de „90 de minute” şi văd că engine-ul grafic începe în sfârşit să se apropie de ce primim pe consolă.

Zic că începem să fim la nivel de FIFA 2006-2008 de pe console. Avem şi PvP, apare şi arbitru pe teren de data asta şi sper că şi fluieră, ceea ce face jocul mai puţin arcade. Iarăşi au schimbat interfaţa şi meniurile, amintindu-mi puţin de FIFA-ul din 2015 sau 2016. Voi încerca beta-ul şi revin cu impresii.

via EASports

FIFA Mobile/ FIFA 19 Mobile intră în fază beta şi îl poţi juca chiar acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.