Cyber Hunter este încă o clonă de Fortnite pentru Android, disponibilă gratuit

Cine e supărat că nu poate juca Fortnite pe telefonul mobil, are acum o alternativă care nu arată rău deloc. Se numeşte Cyber Hunter, vine de la NetEase şi dacă mă iau strict după trailerul de mai jos pare că au făcut o treabă bună creatorii săi.

Jocul este în fază beta în Play Store şi e mai degrabă un titlu SF Battle Royale, decât vreo clonă PUBG clasică. Mi se pare că văd şi ceva elemente şi personaje inspirate de Overwatch pe aici. Beta-ul a ţinut între 19 şi 26 octombrie, dar jocul încă îmi apare în Play Store, deci aveţi încă şansa de a îl juca. Ni se promite o hartă uriaşă de 6 x 6 kilometri aici, iar jocul ocupă 930 MB.

Aveţi şi energie din cuburi Quantum folosită pentru a construi diferite structuri, precum scări, clădiri, ziduri şi altele de gen. Sunt şi upgrade-uri pentru arme şi puteţi construi turnuri uriaşe până la cer dacă vreţi. Chiar şi o bătălie cu vehicule ar fi în cărţi. Jocul acesta fusese anunţat sub numele de Project Battle în mai 2018, iar NetEase a testat câteva variante până acum.

Energia Quantum Cube se obţine distrugând obiecte şi o folosiţi pentru a construi ce vreţi. Există şi glisoare şi accesorii ca Tactical Gloves, care vă cresc viteza de căţărare spre exemplu. Printre arme se numără SMG-uri, puşti de asalt, puşti cu lunetă şi multe pistoale. Personajele alese se pot personaliza după pofta inimii. E ceva foarte anime-style la jocul ăsta, care îmi place mult.

Puteţi încerca jocul aici.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.