Red Dead Redemption 2 primeşte o aplicaţie companion pe iOS şi Android

Am intrat în ziua marii lansări a lui Red Dead Redemption 2 şi aflăm că jocul primeşte şi o aplicaţie companion pe iOS şi Android. Aşa şade bine unui viitor hit şi având în vedere că discutăm aici despre un joc gigant era de aşteptat să avem nevoie de un ghid prin acel univers.

Aplicaţia vă va oferi informaţii în timp real pe terminalul vostru cu iOS sau Android, prezentându-vă uriaşa hartă a jocului. Veţi putea marca puncte de interes sau plasa trasee ideale. Vom mai vedea şi statistici şi informaţii de bază despre Arthur Morgan, protagonistul lui Red Dead Redemption 2. Avantajul aplicaţiei e că putem scăpa de HUD-ul de pe ecranul TV-ului conectat la consolă şi să savurăm universul superb din joc şi acţiunea intensă din el.

Avem acces şi la jurnalul protagonistului, statistici via Social Club, manualul full al jocului şi un ghid de la Piggyback. Apar şi ilustraţii, entry-uri noi în jurnal în fiecare zi şi tot soiul de schiţe din artwork. Puteţi face panning şi zoom pe hartă pentru a putea naviga mai uşor. Am auzit că se plânge lumea că nu vezi obiectivele din misiuni pe harta din joc si poate softurile acestea sunt răspunsul.

Aplicaţia se conectează în timp real la consola ta şi informatiile vin şi ele în timp real pe telefon.

via Rockstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.