Mai târziu decât de obicei am aflat şi care sunt jocurile gratuite pe care Sony le va oferi la abonamentele PS Plus pe luna noiembrie. E vorba despre Yakuza Kiwami şi despre Bullestorm: Full Clip Edition, pe care le detaliem mai jos.

Abonaţii PS Plus primesc în fiecare lună câteva jocuri gratuite, ca bonus la abonamentul ce le permite să se joace online. Veţi păstra pe termen nelimitat acele jocuri. Yakuza Kiwami este destinat psosesorilor de PS4, care vor juca în rolul unui mafiot Yakuza la început de “carieră” şi pregătit să ucidă un mare boss. Yakuza Kiwami este un joc action adventure, realizat de către cei de la Sega şi este de fapt un remake al primului titlu din seria Yakuza.

A sosit pe PS3 şi PS4 în 2017 şi pe lângă elementele de acţiune, are şi ceva atribute de role playing. Totul se petrece într-un univers open world din perspectiva third person. Titlul a primit un upgrade vizual la grafică 4K.

Mai avem în noiembrie şi Jackbox Party Pack 2 şi Arkedo Series pentru PS3. Posesorii de PS Vita primesc un titlu Burly Men at Sea şi Roundabout, care suporta şi cross buy cu PS4. Cei care joaca H1Z1 au un PlayStation Plus Blueshift Pack cadou de primit.

Bulletstorm: Full Clip este un first person shooter destul de badass, lucru de asteptat pentru o productie Epic Games. Aceasta este o varianta remasterizata a originalului, publicata de GearBox si lansata pe 7 aprilie 2017. Jocul e cunoscut pentru umor grobian si kill-uri creative.

via PlayStation Blog

Jocurile gratuite PS Plus ale lunii noiembrie: Yakuza Kiwami şi Bulletstorm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.