Football Manager 2019 Mobile este disponibil acum pe Android; FM 2019 Touch apare şi el

Este o săptămână mare pentru fanii jocului de fotbal, care pot juca atât Football Manager 2019 Mobile, cât şi Football Manager 2019 Touch pe Android şi iOS. Creaţiile celor de la Sega au ceva diferenţe între ele, pe care le aflaţi mai jos.

Football Manager 2019 Mobile e pur şi simplu varianta de mobil a jocului de pe PC şi consolă. El oferă experienta completă de simulator managerial de fotbal, dar în buzunar. Football Manager 2019 Touch e ceva mai simplu, cu mecanici mai puţin complexe şi e gândit pentru experienţa touch mai mult, cu accentul pe ecranele mai mari, de tablete eventual. Evident ambele au echipele aduse la zi, iar gameplayul a rămas în mare ca la iteraţiile trecute.

Ce e nou la FM 2019 Mobile este adăugarea de câteva ligi şi licenţe, noi stadioane, embleme şi un sistem personalizabil de antrenamente. Puteţi schimba şi numerotarea jucătorilor şi beneficiaţi de o nouă interfaţă, cea mai fresh. Preţul e pe măsură totuşi, cu un FM 2019 Mobile la 9 euro, plus IAP-uri până la 15 euro.

FM 2019 Touch aduce ceva mai multe schimbări, precum creşterea experienţei jucătorilor aflaţi la început de carieră. Avem şi noi presetari tactice, două noi divizii de fotbal din Germania şi un modul nou de antrenamente. Şi aici apare o interfaţă nouă, cu un fundal mov care mi se pare cam ţipător, dar şi o structurare bunicică a informaţiei. Acest joc e ceva mai scump, la 20 de euro şi are IAP-uri de până la 7 euro.

Veţi putea juca şi cu echipe din Rusia şi China şi antrena jucătorii de la vârste fragede chiar şi 16 ani. Infamul VAR şi-a găsit şi el loc aici.

Link download FM 19 Mobile

Link download FM 19 Touch

via Android Police

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.