Assassin’s Creed Rebellion este lansat oficial pe iOS şi Android, după o lungă perioadă de teste

Assassin’s Creed Rebellion a devenit în sfârşit oficial, după o lungă perioadă de beta testing. Îl testam încă din vara lui 2017 şi iată-l în sfârşit ajungând pe iOS şi Android, unde este disponibil gratuit. Avem detalii despre titlu mai jos.

În primul rând nu vă aşteptaţi la clasicul gameplay Assassin’s Creed şi nici măcar la Assassin’s Creed Identity. Este o experienţă nouă, plină de personaje colecţionabile din jocurile trecute. Este un soi de platformer stealth 2D, în care avem şi ceva elemente de RPG strecurate. Luptele se dau în regim turn based şi putem alege fie să ne confruntăm cu inamicii direct, fie să îi asasinăm din spate, să punem capcane sau să folosim mediul din jurul nostru.

Fiecare secvenţă de acţiune are loc într-o încăpere, ce aduce cu Fallout Shelter. Chiar dacă jocul este gratuit, aveţi IAP-uri de până la 99.99 dolari, deci atenţie dacă lăsaţi telefonul pe mâna celui mic. În Rebellion vă veţi construi propria frăţie de asasini şi descoperi câteva informaţii ascunse din canonul uriaşei povesti a asasinilor. E vorba despre legendele neglijate în ultimele titluri principale din serie.

Peste 40 de personaje clasice din serie sunt incluse, de la Ezio la Desmond Miles, Rebecca Crane, Edward James Kenway sau Shao Jun. Toate pot fi upgradate si aveti si un HQ mare, iarasi in gen Fallout Shelter. Unii compara noul joc cu X-Com şi aş spune că nu sunt departe de adevăr. O să revenim cu review, iar voi găsiţi jocul în App Store sau Play Store.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.