Blizzard ar lucra la un joc Warcraft pentru mobil, inspirat de Pokemon Go

După ce am aflat că Blizzard ar lucra cu adevărat la Diablo 4, proiect sub numele de cod “Fenris”, acum că sunt ceva mişcări şi în tabăra Warcraft. După felul în care a fost primi Diablo Immortal, e de înţeles de ce Blizzard nu ar vrea să facă oficial numele unui joc Warcraft pentru mobil.

Surse apropiate de companie afirma că se afla în pregătiri un joc Warcraft care aduce cu Pokemon GO. La drept vorbind mă întrebam de ce nu a ajuns vreun Warcraft remastered pe mobil, eventual cu o interfaţă mai intuitivă şi evitând să fie clonă de Clash of Clans. Cei de la Kotaku au aflat că jocul Warcraft Mobile se afla deja în dezvoltare şi ar putea include funcţionalitate AR, după model Pokemn GO.

Aparent mulţi angajaţi Blizzard ar fi fanii acelui joc, jucându-l zilnic în campusul companiei. Printre ei se numără şi designerul şef Cory Stockton, care a lucrat la World of Warcraft. Nu avem încă detalii despre cum va arăta produsul final, deci mai avem de aşteptat. Sursele menţionează totuşi că Blizzard vrea să facă experienţă mai complexă şi mai profundă decât titlul Niantic.

Ideea de a prinde creaturi din universul Warcraft şi a ne duela la puncte fix sună puţin cam bizar şi nu ştiu cum ar putea fi incluse elemente de strategie în asta. Warcraft a generat deja un spinoff mega hit, Hearthstone, dovedind că există loc şi pentru schimbări de gen. Gândiţi-vă şi că proiectele mai mici de genul pot genera venituri uriaşe, care pot fi apoi investite în Diablo 4 sau expansion pack-uri de WoW.

via Slashgear/ Kotaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.