Mortal Kombat 11 este anunţat oficial, vine în aprilie 2019

Săptămâna aceasta a stat sub semnul lui The Game Awards, unde au fost anunţate câteva dintre cele mai aşteptate jocuri din 2019. Printre ele se numără şi Mortal Kombat 11, care a primit probabil trailerul cu cea mai neinspirată muzica de fundal auzită de mine în ultima vreme.

Nu e Mărioara Murărescu, ci 21 Savage şi nici măcar nu e o melodie rea, doar că nu se potriveşte deloc cu ce vedem pe ecran. Aş fi ales ceva mai gangsta, dacă tot o ardem hip-hop, un NWA sau Body Count sau ceva heavy metal, eventaul dubstep sau chiar drum n bass. Trecând peste, acesta este mai degrabă un cinematic, deci nici urmă de gameplay. Mortal Kombat 11 vine pe 23 aprilie 2019, pe PS4, Xbox One şi PC, dar şi pe Nintendo Switch.

E interesant că se subliniază sosirea sa şi şi pe PS4 Pro şi Xbox One X, deci ar trebui să vedem ceva eye candy special. În trailer vedem o luptă dintre Dark Raiden şi Scorpion, acesta din urmă în 2 variante, cea originală şi cea Hell. Gameplayul jocului va fi prezentat în premieră pe 17 ianuarie în cadrul unui eveniment dedicat comunităţii MK organizat în Los Angeles.

Îl veţi putea urmări prin live stream aici şi vor exista sesiuni de gameplay, turnee şi alte activităţi tematice legate de MK 11. Jocul aduce un nou sistem personalizat de variaţie a personajelor. Veţi putea construi noi variante ale eroilor preferaţi, de la Scorpion la Sub-Zero şi de la Kitana la Quan Chi. Ni se promit mii de variatiuni. O nouă poveste va fi inclusă şi dacă e să mă iau strict după trailer, totul se întâmplă după ce s-a lăsat cu prăpăd pe Pământ.

Shao Kahn pare totuşi teafăr şi mai solid ca niciodată. Cine face precomanda îl poate primi şi primeşte şi acces la beta. Nu exclud să vedem şi o variantă de mobil pentru Mortal Kombat 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.