Însetaţi de un rival pe măsura lui FIFA Mobile? Ca om care joacă FIFA Mobile zilnic, are echipă la OVR 84 şi pe Neymar de ceva vreme, chiar aşteptam ceva nou. Dream League Soccer 2019 a fost o dezamăgire, iar acum a venit şi PES 2019 să ne spele gustul său… teoretic.

Jocul este gratuit pe iOS şi Android, funcţionând ca actualizare pentru versiunea PES 2018. Noul titlu aduce jucători, echipe şi manageri la zi, pentru sezoanele de fotbal din marile ţări, ediţia 2018-2019. Avem o grafică regândită, engine nou şi toţi jucătorii de la marile echipe. Văd că au licenţe pe o tonă de echipe mari şi chiar nişte legende precum Beckham sau Ronaldinho.

12 ligi licenţiate au fost incluse şi marea obiecţie legată de PES, adică jucătorii originali pare să fi fost rezolvată. Ni se mai promite şi că acest titlu foloseşte acelaşi engine ca şi cea mai nouă variantă de consolă. Animaţiile, grafica, frame rate-ul, totul a crescut. Văzând nişte gameplay online deja am găsit o problemă: melodii originale în meniuri, de la formaţii indie.

Iarăşi o să mă baneze YouTube pentru ele când vă prezint un gameplay. Din ce văd pe YouTube totul pare cam clunky în animaţii, dar senzaţia aceea 3D de la Dream League Soccer e aici. Îmi place cum arată traiectoriile la lovituri libere, mai complete decat la FIFA. Numele jucătorilor mi se par prea mari deasupra, fizica mingii e OK şi comportamentul portarilor e net mai bun decât în alte PES–uri. Să vedem şi cum e schema de control, pentru că swipe-urile din FIFA m-au cucerit deja.

Jocul e gratuit in Play Store şi App Store.

via Droidgamers

PES 2019 este disponibil acum pe Android şi iOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.