Odată cu ceremonia The Game Awards au avut loc şi câteva prezentări şi anunţuri de jocuri noi, printre care şi un titlu Far Cry surpriză, Far Cry New Dawn. Acesta va debuta pe 15 februarie 2019 şi va sosi pe PS4, Xbox One şi PC, având rolul de a extinde povestea începută în Far Cry 5.

Acţiunea are loc la 17 ani după o catastrofă nucleară şi se petrece în acelaşi ţinut Hope County din Montana în care se desfăşurase Far Cry 5. Diferenţa e că acum totul este sălbatic, post apocaliptic, dezolat şi o nouă societate şi-a făcut apariţia. Personajele mă duc cu gândul la haitele de scavengeri din serialul The Walking Dead.

Vedem şi ceva motocicliste badass cu frezura de Angelina Jolie în Gone in 60 Seconds. E una dintre puţinele dăţi când accentul se pune pe antagonişti feminini. Efectele radiaţiilor se simt, pentru că avem un mistreţ cât un urs, care aparent ne poate fi companion. S-au schimbat şi armele şi vehiculele, acum realizate din resturi şi toate arătând mai ruginite şi mai barebones.

Practic Far Cry 5 a primit o mare injecţie cu Mad Max şi Rage 2. Apariţia surpriza din trailer este chiar părintele Joseph, iar dacă el chiar se afla în joc ar fi genial, deşi il ştiam ucis în titlul FC5. În Homebase vă veţi putea pregăti pentru a vă duela cu Highwaymen. Puteţi crea arme improvizate, vehicule şi instrui Guns for Hire.

Sunt şi ceva personaje rămase în viaţă după Far Cry 5. Far Cry New Dawn rămâne un shooter FPS open world, cu elemente co op Friends for Hire. Mă aştept să cucerim iarăşi avanposturi, deşi se anunţă mai mult o luptă în câmp deschis. Eu as vrea si ceva umor a la Borderlands si o sa fiu fericit.

Ubisoft anunţă noul titlu Far Cry New Dawn, aduce apocalipsa în Hope County
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.