Cel mai nou joc Battle Royale de pe piaţa este Apex Legends, care a sosit gratuit pe console şi PC pe 4 februarie. În primele 8 ore avea deja 1 milion de jucători şi numărul e în creştere. Acum aflăm că ar putea ajunge şi pe mobil în viitorul apropiat şi mai mult decât atât cu suport cross platform.

Titlul Battle Royale pune la bătaie 8 personaje şi a avut recenzii pozitive la debut. Electronic Arts este publisherul său, iar Respawn, creatorul Titfanfall a produs acest titlu. Trebuie totuşi spus că nu ar trebui să ne grăbim cu aşteptările ca Apex Legends să fie la fel pe mobil ca pe console. Ideea e că CEO-ul EA, Andrew Wilson a promis “o experienţă cross platform în contextul lui Apex”.

Asta înseamnă că vom avea un joc tie in, poate din alt gen, poate mai lite, poate la fel de minimalist precum Command & Conquer Rivals (sper să nu). Am avut deja un Titanfall pe mobil şi deşi era drăguţ, amintea de un Clash Royale mai strategic şi mai 3D. Apex Legends se desfăşoară în universul Titanfall, dar nu are titanii celebri.

Este un joc FPS axat pe lucrul în echipa şi nu există opţiuni de jucat solo sau duo. Puteţi avea 3 oameni în echipa şi pe viitor vom primi şi alte personaje în afară de cele 8. Actiunea se petrece la 30 de ani după evenimentele din Titanfall 2, într-o zonă numită Outlands. Pentru a fi campion trebuie să te baţi cu 19 alte echipe, pentru un total de 57 de gameri.

Este o combinaţie de hero shooter ca Overwatch cu battle royale. Cele 8 personaje au abilităţi pasive, tactice şi ultimate. Designul personajelor pare inspirat mult de Borderlands. Skinurile cosmetice sunt evident disponibile.

via Times of India

Apex Legends, cel mai nou joc battle royale va sosi şi pe mobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.