Nu e prima oară când auzim că un joc primeşte subtitrări în limba română, dar e prima oară când e vorba de un titlu de aşa calibru. The Division 2 a primit subtitrări în limba română şi le puteţi vedea deja în open beta-ul care are loc în acest weekend (între 1 şi 4 martie).

Jocul se lansează pe 15 martie 2019 pe PC, PS4 şi Xbox One şi va include subtitrări pentru tot dialogul în limba română. Pe de o parte avem oameni care se bucură că jocul devine mai accesibil românilor, dar pe de altă parte foarte multă lume de la noi ştie engleză. Până la urmă câştigăm o opţiune şi nu pierdem ceva anume.

Poate că auzind vocile în engleză şi citind textul în română cei mici vor învăţa engleza mai bine, deşi jocul nu e chiar pentru cei mici de tot, fiind sângeros. Există şi aspectul de punere a României pe hartă şi confirmarea ca piaţă importantă pentru Ubisoft. Nu că nu era deja, având birouri destul de importante de dezvoltare la noi.

În afară de subtitrări am primit şi dublaj în limba română la jocul Hidden Agenda cu ceva vreme în urmă, dar nu a ieşit chiar excelent. Cât despre The Division 2, am încercat jocul şi pot să vă spun că în continuare cover-ul e sfânt, că nivelul de dificultate e măricel şi că AI-ul e foarte tupeist, strategic şi bine organizat.

Mare atenţie şi la nivelul inamicilor pe care îi abordaţi. Un level 4-5 poate fi fatal dacă eşti level 2 sau 3.

via Overheat.ro

The Division 2 va veni cu subtitrări în limba română
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.