Pentru că ducem lipsă serios de rivali pentru jocurile seriei Asphalt, iar NFS pare în limbo pe mobil, ne bucură să auzim că un racer mare e gata să ajungă pe mobile. Forza Motorsport se pregăteşte de această portare, sub forma lui Forza Street.

Cei de la Turn 10 Studios ar fi dezvăluit din greşeală existenţa unui joc Forza pentru mobil. O postare din comunitatea jocului a menţionat numele “Forza Street”, dar şi dezvoltatorul acestui titlu. Totul apare în cel mai nou “Forza Motorsport Week in Review”. Jocul este creat în parteneriat cu studioul britanic Electric Square, iar Forza Street e creat pentru iOS, Android şi terminale Windows 10.

Dezvoltatorul are la activ jocul Miami Street lansat pe Windows 10 în 2018, împreună cu Microsoft. Bănuiesc că noul Forza e un soi de rebranding şi reciclare pentru Miami Street. Din ce văd pe YouTube, e un joc in care nu te întreci cu nimeni, ci doar trebuie să nimereşti timpii de viraj şi frânare. Mie îmi seamănă puţin şi cu CSR Racing, deci clar nu mă încântă ideea.

Microsoft are planuri şi mai mari de atât, dorind să aducă seria Gears of War pe mobil, sub formă de titlu light Funko Pop. Jocul va fi unul turn based strategic. Un Forza Horizon dumbed down nu e ceva ce poate ucide Asphalt sau NFS, deci cred că rămânem la GRID sau Asphalt 9 deocamdată pe mobil.

via vg247

Forza Motosport va ajunge pe mobil sub numele de Forza Street
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.