Jocurile gratuite PlayStation Plus din martie 2019: Call of Duty Modern Warfare Remastered şi The Witness

A venit şi luna martie şi odată cu prima lună de primăvară vin şi obişnuitele jocuri gratuite PlayStation Plus. De această dată oferta e ceva mai mică şi în loc de 5 jocuri primim doar 2. E vorba despre Call of Duty Modern Warfare Remastered şi The Witness.

Jocurile vor fi disponibile de pe 5 martie pentru cei care au abonament PlayStation Plus activ. Call of Duty Modern Warfare Remastered este o variantă remasterizată grafic a hitului din 2007 creat de Infinity Ward. În 2016 apărea această versiune cu grafica adusă la zi, în Full HD şi gândită pentru noua generaţie de gameri. Acum puteţi savura grafica 4K pe PS4 Pro.

La vremea lui, jocul sosea pe Xbox 360, PS3 şi Windows. FPS-ul avea să ajungă chiar şi pe OS X, deci şi posesorii de computere Apple au primit ceva dragoste. Acesta a fost cel mai bine vândut joc din 2007, cu peste 7 milioane de unităţi activate. A fost universal apreciat în recenzii, poate doar în afară de versiunea de Wii.

Modern Warfare a fost considerat un FPS revoluţionar, cu hărţi ample, poveste impresionantă şi intensă şi o randare fantastică a zonelor de conflict precum Pripyat din Ucraina.

Tot din 2016 vine şi The Witness, celălalt joc gratuit oferit pe lună martie 2019. De la creatorul puzzle platformerului Braid din 2008 vine tot un puzzle, dar unul first person, cu acţiune pe o insulă tropicală. Această insulă este plină de puzzle-uri şi mistere. Jocul are grafică 3D şi sosea pe PS4 şi Windows în 2016, ulterior şi pe iOS chiar.

Este inspirat la greu din Myst şi puzzle-urile sunt pe bază de interacţiune cu obiecte din mediul din jur. Mecanic, toate puzzle-urile se rezolva la fel, fiind pe bază de grile şi reguli speciale, precum separarea de pătrate de anumite culori. Avem şi un mod de explorare a insulei. S-a muncit enorm la acest joc, în jur de 8 ani din ce am înţeles.

via PlayStation Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.