Ştim că Google va avea o prezentare de gaming la showul GDC 2019 din această lună, aducând acolo fie o consolă, fie un serviciu de gaming. Până atunci a scăpat pe Internet un brevet şi randari pentru un joystick asociat acestui “Project Yeti”.

Project Yeti tot apare pe web de câţiva ani, asociat cu o potenţială consola de jocuri Google. Încă nu e clar dacă e serviciu de streaming până la urmă, un set top box, un dongle sau headset VR să zicem. Ce ştim sigur e că ideea e bazată pe Project Stream, care a fost testat anul trecut pentru a aduce Assassin’s Creed Odyssey pe Chrome.

Randarile ne prezintă un joystick care seamănă puţin cu cel de Xbox, doar că având o înclinare diferită a mânerelor şi o zonă superioară mai plată. Avem două thumbstickuri pentru control, 4 butoane de acţiune, D Pad şi un buton special pentru Google Assistant. Inspiraţia ar fi controllerul de la Ouya, consola mea de jocuri cu Android preferată, dar care a avut o soartă nefericită.

A se remarca coloritul butoanelor care corespunde cu cel asociat serviciilor si produselor Google. Aflăm dacă totul e real abia pe 19 martie la evenimentul Google Gather Round de la GDC 2019.

via Pocket Lint

Aşa ar putea arăta joystickul Google pentru viitorul său produs/serviciu de gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.