PUBG Mobile Beta este o variantă de test pentru noutăţile ce urmează să fie implementate în PUBG şi mulţumită acestei versiuni am avut şansa să joc mai devreme Zombie Mode. Acum aflăm că varianta PUBG Mobile Beta v0.11.5 aduce alte noutăţi, precum arme şi vehicule noi, dar şi vreme dinamică.

Ca un aspect inedit, aflăm că jocul a fost interzis în anumite zone din India, pentru că provoacă dependentă. Creatorii jocului au promis că vor colabora cu guvernul, părinţii şi acţionarii pentru ca lumea să se bucure în mod responsabil de joc. Revenind totuşi la update, el aduce un sistem de vreme dinamică pe hărţile Erangel şi Miramar (probabil ploaie, nori, soare), dar şi puşca G36C pe harta Vikendi.

Această armă este de tip carabina/assault rifle şi este disponibilă exclusiv pe Vikendi, luând locul lui SCAR-L. A apărut şi în varianta Test Server de PUBG Pe PC şi are muniţie de 5.56 mm şi moduri de tras auto şi single. Mai este introdus în PUBG Mobile Beta v0.11.5 şi un nou vehicul, Tukshai, care e foarte similar cu cel din Free Fire de lângă farica.

E un fel de ricşa asiatică motorizata, cunoscută şi că “tuk tuk”. Încap 3 persoane înăuntru. Apare doar pe harta Sanhok. Şi modul Zombie primeşte un update, astfel că zombii vor intra într-o stare slăbită, de letargie din când în când şi nu vor mai fi aşa hiperactivi. Au fost reparate şi bugurile care făceau ca zombii să nu intre în anumite zone ale hârtii.

S-a umblat şi la drop-uri de resurse şi la skill-urile zombiilor, dar şi la nivelul de combustibil din vehicule. Puteţi descărca cel mai nou PUBG Mobile BETA de AICI.

via XDA Developers

PUBG Mobile Beta v0.11.5 include o nouă puşca, vehicule noi, vreme dinamică, alte noutăţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.