Dead or Alive 6 este disponibil acum, are şi o variantă gratuită cu 4 luptători

Un lucru de care poţi fi sigur mereu în lumea gaming-ului e că nu vei duce lipsă de fightere anual. Luna viitoare vine Mortal Kombat 11, iar în această săptămână a sosit Dead or Alive 6. Jocul este disponibil pe PC, PS4 şi Xbox One şi are inclusiv o versiune gratuită, cu 4 luptători la dispoziţie.

Creaţia celor de la Team Ninja sosea de fapt pe 1 martie, dar versiunea gratuită a venit pe 15 martie. Include următorii luptători gratuit: Kasumi, Hitomi, Diego şi Bass. Alte personaje pot fi cumpărate la 3.99 dolari bucata, iar Koei Tecmo le vinde deja online. Poţi să cumperi toţi cei 9 luptători masculini din Dead or Alive 6 la suma de 33.99 dolari spre exemplu.

Cele 11 personaje feminine vin la 39.99 dolari. Există şi un bundle promoţional de 20 de personaje la 49.99 dolari. DOA 6 oferă acces la modurile de joc versus, arcade, time attack, training şi DOA Quest, dar şi la online ranked battles. Puteţi juca şi o parte din Story Mode, dar povestea completă costă 19.99 dolari.

Noul joc a fost comparat în reviewuri cu seria Virtua Fighter de pe Sega, doar că axat mai mult pe pară ri, contre şi reacţii defensive. Este un joc rapid şi mai fâşneţ decât Soul Calibur de exemplu şi are combo-uri mai uşor de aplicat şi memorat decât în Tekken. Titlul a fost criticat pentru funcţiile multiplayer şi lipsa de mod lobby pentru online.

O noutate este momentul slow motion în care loveşti adversarul cu un atac special şi daunele vizibile aduse adversarilor. Vedem şi efectele de picături şi transpiraţie pe pielea lor, din DOA 5, dar evoluate. Avem şi personalizare de costume şi DOA 6 e ceva mai grafic şi mai violent decât predecesorii. Există şi o mecanică numită Fatal Rush, care face jocul mai accesibil începătorilor.

DOA 6 pune la bătaie 27 de personaje jucabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.