Ştiam că ni se pregăteşte un Call of Duty pentru mobil încă de anul trecut. Jocul fusese deja în faza de test în China şi cu workaround-uri mergea şi în alte zone de pe glob. Personal nu am reuşit să îl fac să meargă, dar nici nu mai e nevoie, pentru că ne apropiem de debutul acestui Call of Duty Mobile.

Call of Duty Mobile nu e primul joc din seria CoD pe mobil, dar e cu siguranţă cel mai complex. Include şi mod Battle Royale, dar şi moduri ca Free4All, Search & Destroy, Team Deathmatch şi Frontline. Există şi un mod zombie pentru single playerul cu boţi. Activision a inclus personaje celebre din serie în acest titlu şi oferă posibilitatea de a personaliza armele şi personajul folosind currency in game.

Pre-inregistrarea jocului a fost deschisă deja, atât pe iOS, cât şi pe Android. Jocul va fi de sine stătător în universul Call of Duty şi va fi gratuit. Vor mai avea loc perioade de beta, dar nu avem o dată clară. Jocul promite o grafică high end, gameplay constant la 60 FPS şi personaje precum Captain Price sau Ghost îşi vor face apariţia.

Apar şi hărţi clasice din jocurile trecute. Apropo, în cazul în care nu ştiaţi, acest joc este dezvoltat de către studioul filiala al celor de la Tencent, Timi. Vă puteţi înregistra aici pentru a afla când se lansează. Un viitor public beta va avea loc la vară.

via The Verge

Call of Duty Mobile va sosi pe iOS şi Android; Primeşte un trailer şi pre-inregistrare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.