Assassin’s Creed Ragnarok ar fi următorul joc din serie, vine în 2020

Una dintre cele mai neaşteptate scăpări ale primăverii vine de la Ubisoft. E vorba despre viitorul joc Assassin’s Creed, cunoscut ca Ragnarok. Va sosi în 2020 şi se va petrece în lumea vikingilor, în ciuda speculaţiilor legate de Imperiul Roman. Sunt multe surse totusi care afirmă că totul ar fi fake, deci priviţi cu precauţie informaţiile de mai jos.

Amplasarea acţiunii în regiunea scandinavă ar fi fost indicată inclusiv de un easter egg din The Division 2. O nouă scăpare de pe 4chan dezvăluie chiar şi capturi de ecran din joc, cunoscut ca Assassin’s Creed Ragnarok deocamdată. Va fi lansat atât pe consolele current gen, cât şi pe cele next gen, adică PlayStation 5.

Sursele afirmă că personajul principal este un aliat al lui Ragnar Lodbrok şi al Marii Armate Păgâne. Jocul mai poartă şi numele de cod “Kingdom” şi va avea o hartă uriaşă, care acoperă toată Marea Britanie, Danemarca, Norvegia şi Finlanda. Harta ar fi de câteva ori mai mare decât cea din Assassin’s Creed Odyssey. Nu se va mai pune aşa mult accent pe luptele navale, ci mai degrabă pe lupte la scară mare, tip Conquest şi posibilitatea de a personaliza aşezări umane.

Vom avea în continuare elemente de RPG şi vom putea folosi un vultur pentru a anticipa inamicii din faţă. Revine şi co-op folosit pentru side quest-uri şi explorarea open world. Sunt şi teorii despre un DLC cu Islanda şi vizitarea celor 9 tărâmuri din mitologia vikinga, care sună a God of Wwar. Jocul ar fi dezvoltat în principal de Ubisoft Montreal şi vom avea în continuare asasini, cu pumnalul celebru ascuns în mânecă.

via gamerant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.