Ubisoft a anunţat un nou joc în această săptămână şi nu e vorba de un Assassin’s Creed sau Far Cry, ci despre cea mai nouă producţie marca Tom Clancy. Ghost Recon Breakpoint este numele său, iar shooterul va veni pe PS4, Xbox One şi PC pe 4 octombrie 2019.

Acţiunea se petrece pe o insulă din Pacific numită Auroa, acolo unde are sediul o companie tech cunoscută drept Skell Technology. De această dată vom petrece timp în spatele liniilor inamice şi vom fi vânaţi de un grup numit Wolves, un commando de soldaţi rebeli, care s-au înarmat cu cea mai nouă tehnologie, în special cu drone autonome de la Skell.

Ca şi predecesorul, Ghost Recon Wildlands şi acesta este un titlu open world. Trailerul mă duce cu gândul la o combinaţie între jocurile vechi Far Cry şi Call of Duty Advanced Warfare. Trailerul e foarte badass şi se pare că Ubi iar a scris o poveste foarte bună. Mediul în care apărem va fi variat şi vom trece prin munţi, junglă, oraşe futuriste şi fiorduri.

Apa, jungla, noroiul şi vegetaţia ne vor afecta progresul. Ubisoft a pus mare accent pe co-op în acest titlu, afirmând că prietenii vi se vor putea alătura oricând într-o sesiune de joc. Vor exista şi opţiuni de multiplayer competitiv şi un sistem de “buddy carry”, prin care putem să cărăm în spate un inamic rănit.

Există şi adaptive cover şi posibilitatea de a te camufla în mediul din jur. Actorul Jon Bernthal (Punisher, Walking Dead) va apărea în rolul colonelului D. Walker, şeful grupării Wolves. Actorul apare şi în cel mai nou DLC pentru Ghost Recon Wildlands, anunţat recent de Ubisoft. Din câte am auzit despre stealth, luptă şi mutat de corpuri ale celor ucişi, lucrurile încep să sune ca Far Cry meets Metal Gear meets Call of Duty, ceea ce nu e chiar rău.

Faţă de alte shootere va fi pus mare accent pe supravieţuire aici, în medii foarte ostile. Proviziile sunt limitate, informaţia şi armamentul la fel. Din ce am înţeles Ubisoft Bucureşti a participat la dezvoltarea acestui titlu.

Ubisoft anunţă Ghost Recon Breakpoint, shooter futurist cu actorul din Punisher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.