Jocul Kingsman The Secret Service ajunge pe Android, e o clonă de Assassin’s Creed Rebellion

La câteva luni bune după ultimul film Kingsman, avem şi un joc Android oficial, proaspăt lansat pe Android. E vorba despre Kingsman – The Secret Service Game, care pe Play Store costă 15 lei.

Povestea se petrece după distrugerea bazei, iar Eggsy and co vor să afle cine e în spatele acestei distrugeri. Din ce văd jocul este un platformer cu elemente de stealth şi o poveste un pic mai solidă în spate faţă de un joc generic de mobil. Sunt şi multe arme de folosit şi puzzle-uri cât cuprinde. Împărţirea mediului de joc în segmente dreptunghiulare şi tot conceptul de stealth platformer mă duce cu gândul la Assassin’s Creed Rebellion.

Veţi putea juca şi cu Gazelle şi Valentine, pentru Eggsy. Cei de la YesGnome au creat 10 nivele desenate manual şi au gândit o sumedenie de capcane şi inamici care ne vor pune probleme. Trebuie să calculăm traiectorii de grenade şi să oprim bombe, în vreme ce ţopăim printre lasere şi evităm gloanţe de sniperi. În cazul în care filmul nu va sună cunoscut, e o franciză începută în 2014, ca o parodie la James Bond şi Mission Impossible.

În peliculă joacă Taron Egerton ca Eggsy, dar şi Michael Caine, Mark Strong, Colin Firth şi Samuel L Jackson. Sequel-ul a fost “Kingsman The Golden Circle”, sosit în 2017 şi partea a treia va sosi în noiembrie în acest an. Julianne Moore a fost villain în acel film de acum 2 ani.

via Android Police

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.