PUBG Mobile este actualizat cu un mod 4 vs 4 Team Deathmatch

PUBG Mobile a primit o nouă actualizare, mult aşteptatul mod Team Deathmatch cu 4 versus 4 jucători. Cu această ocazie am aflat şi că jocul de mobil a ajuns la un prag important, de 400 de milioane de descărcări şi 50 de milioane de utilizatori activi zilnic.

Noul update mai aduce şi o hartă nouă, skin-uri custom extra şi setări mai detaliate. Actualizarea 0.13.0 aduce setări separate de control pentru modul first person şi cel third person. Apare şi un sistem anti cheat mai bun şi indicator de latenţă vizibil din ecranul principal. Aveţi şi tema exclusivă Gozdilla: King of the Monsters în lobby şi evenimentele tematice.

Un nou sistem de ranking după popularitate a fost implementat şi va oferi cadouri pentru jucătorii din top 100. Skin-uri noi de zombie apar în modurile Survive Till Dawn şi Darkest Night, dar şi o administrare mai bună de itemuri.

Cât despre modul 4 versus 4, el este gândit pentru cei care vor o experienţă mai rapidă de gaming, fără a căuta obsesiv pe toată harta. Există şi un mod cu respawn după o anumită perioadă şi se implementeaza şi o limită de kill-uri la care o anumită tabără câştiga. Acest mod vine pentru a îi mulţumi pe cei care abia aştepta să vină Call of Duty pe mobil.

Toate noutăţile din această versiune PUBG se află aici.

via GSMArena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.