Watch Dogs 1 a încercat să ne ofere un “GTA cu hackeri”, dar a avut cam multe buguri. Watch Dogs 2 a fost un joc foarte reuşit, cu personaje carismatice şi un titlu extrem de “woke”. Watch Dogs Legion schimbă continentul şi ne duce în Marea Britanie, într-o Londra post-Brexit. A fost prezentat de Ubisoft la E3 2019 şi avem toate detaliile mai jos.

Numele oficial este Watch Dogs Legion, dar cred că multă lume îl va porecli Watch Dogs 3. În mod inedit jocul nu are un protagonist clar, ci ne permite să jucăm drept orice NPC din acest univers. Titlul va sosi pe 6 martie 2020 pe PC, Xbox One şi PS4, dar şi prin Google Stadia. Londra e cunoscută şi în viaţa reală drept oraşul cu cele mai multe camere video din lume.

Acum îl vedem într-o variantă 1984, un coşmar la care Pink Floyd nici nu visa şi evident avem şi o rezistenţă. Noi trebuie să recrutăm membrii rezistenţei şi să ne batem cu autorităţile şi dronele care mişună peste tot. Prima senzaţie pe care am avut-o când am văzut gameplayul de mai jos? Parcă ne jucăm Detroit în alt setting…

O companie privată de securitate, Albion controlează acum oraşul, iar în spatele său se află acelaşi uriaş tech malefic Blume, din primele 2 jocuri. Neavând personaje centrale, povestea şi cutscene-urile se vor adapta în funcţie de ce personaj alegi, ca şi dialogul. Fiecare personaj are atribute speciale, takedown-uri şi skill-uri de hacking.

Din ce văd în demo-uri s-a împrumutat acel sistem celebru din jocurile Shadow of Mordor, cu inamici care îţi vor purta pică pe tot parcursul jocului şi cauză/efect pentru fiecare kill care implică nevinovaţi. Era un demo la E3 2019 în care o familie îţi purta pică pentru că ai băgat în spital un bărbat. Pentru a îi îmbuna a trebuit să hackuiesti spitalul pentru a plăti costul internării.

Sunt 3 clase de personaje DedSec aici: Enforcer, Infiltrator şi Hacker. Aici puteţi integra noii recruţi. Enforcerul e pe bază de forţa brută şi combat, putând planta mine, iar Infiltratorul e pe bază de stealth şi melee. Hackerul e şi el stealth, dar foloseşte din plin dronele. Watch Dogs Legion va avea 5 poveşti principale şi 60 de misiuni, dar şi multiplayer.

Cel mai tare personaj din joc până acum? O bunicuţă asasină…

Watch Dogs Legion ne prezintă Londra în epoca post-Brexit: data lansare + trailer
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.