Dead by Daylight ajunge pe mobil în acest an; Vine pe iOS şi Android

Multă lume l-a numit pe Identity V o clonă perfectă de Dead by Daylight, dar mulţi încă duc dorul originalului pe mobil. Creatorul titlului horror asimetric 4 vs 1 are o surpriză. Behaviour Interactive va aduce pe mobil stresul şi goana lui Dead by Daylight în acest an. Jocul va sosi pe iOS şi Android şi a primit un trailer mai jos.

Jocul va primi un beta în curând şi va fi inspirat de portarea de pe Nintendo Switch. Unele elemente de UI au fost reconfigurate pentru a încăpea mai bine pe ecranul de smartphone. Experienţa de bază şi mecanicile rămân neschimbate totuşi. La ora actuală jocul original este disponibil pe PC, PS4 şi Xbox One. Versiunea de Nintendo Switch vine la toamnă.

În Dead by Daylight trebuie să preluaţi fie rolul unui supravieţuitor într-un scenariu de slasher movie şi care vrea să scape de un criminal, fie preluaţi rolul criminalului. Supravieţuitorii vor juca în mod third person şi trebuie să fugă şi să pună capcane pentru killer. Criminalul joacă în first person şi trebuie să fugă după cei 4 nefericiţi.

Mediul de joc se schimbă de fiecare dată. Puteţi controla unul din 17 supravieţuitori, fiecare cu abilităţi şi un look special şi carismatic. Puteţi să evadaţi reparând câteva generatoare sau trecând de o trapă specială. Puteţi alerga, să mergeţi, să mergeţi târâş şi vă puteţi ascunde de killer. Capturile de ecran din acest articol sunt luate chiar din jocul de mobil.

via wccftech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.