PES 2020 vine pe mobil în luna octombrie, cu Finesse Dribble

În aceste zile se vorbeşte mai mult despre FIFA 20 şi mai puţin despre PES 2020, dar iată că azi şi jocul de la Konami ajunge subiect de ştire. Se pare că varianta sa de mobil a primit o dată de lansare: finalul lunii octombrie 2019. Ce ştim despre titlu aflaţi mai jos.

Mai nou jocul PES 2020 se numeşte eFootball PES 2020, iar Konami a anunţat lansarea sa în luna octombrie. Japonezii au făcut tot posibilul să păstreze cât mai multe elemente de la varianta de consolă şi PC a jocului pe cea de mobil. Se remarcă aici faptul că vom avea Finesse Dribble, o tehnică avansată de dribbling, care ne permite să trecem mai uşor de adversari, cu extra control asupra driblarii.

Aflăm şi că PES 2020 aduce pe lângă mega parteneriatul cu Juventus şi colaborări cu FC Barcelona şi Arsenal. Vor fi licenţiate şi FC Bayern Munchen şi Manchester United. Konami a umblat la fizica mingii şi la comportamentul AI-ului la nivel de fundaşi, care devine mai realist pe jocul de mobil. În decembrie vom vedea şi o actualizare, care aduce modul online Matchday.

PES 2020 va alege un meci important sau derby în fiecare săptămână şi îl veţi putea juca pe acela, câştigând premii. Între timp Konami a realizat un parteneriat cu UEFA EURO 2020, care va sosi ca un DLC în PES 2020 în trimestrul 2 al anului viitor. Vor fi adăugate peste 50 de asociaţii de fotbal europene, tricouri ale naţionalelor şi stadioanele scanate în 3D.

În cazul în care vă întrebaţi, PES 2020 va sosi pe mobil că update la PES 2019 Mobile.

via Engadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.