Jocurile gratuite PlayStation Plus pe decembrie 2019 au fost anunţate

Ca de obicei Sony a anunţat jocurile gratuite PlayStation Plus ale lunii următoare în ultima miercuri din lună. Ieri am aflat că jocurile gratuite PS Plus pe decembrie 2019 sunt Titanfall 2 şi Monster Energy Supercross. Hai să vedem ce aduce fiecare joc.

Vă reamintesc că jocurile gratuite din luna noiembrie 2019 au fost Nioh şi Outlast 2. Vă reamintesc şi că suntem în plin Black Friday al PlayStation Store, cu 25% reducere la abonamentul PS Plus pe un an. Jocurile gratuite noi vor fi disponibile de pe 3 decembrie pentru abonaţii PS Plus. Titanfall 2 a debutat în octombrie 2016 şi a fost considerat unul dintre cele mai bune sequel-uri de pe consolă.

Campania sa single player a făcut senzaţie, iar multiplayerul a strâns o comunitate solidă. Titanfall 2 a pus Respawn 2 pe harta marilor producători de jocuri. Jocul este un FPS în care controlezi roboţi uriaşi, stil mecha, dar şi piloţi. Poţi folosi skill-uri ca cloaking şi alergă pe ziduri. Jocul a fost foarte apreciat de public şi critici, dar nu s-a vândut cât ar fi meritat, pentru că a debutat într-o perioadă aglomerată, între Battlefield 1 şi Call of Duty Infinite Warfare.

Avem şi parkour, abilităţi speciale ale piloţilor, grappling hook şi chiar un cuţit special de aruncat care dezvăluie locaţia inamicilor. 6 titani au fost oferiţi ca roboţi-exoschelet la debut: Ion, Scorch, Northstar, Ronin, Tone şi Legion. Monarch a sosit ca DLC ulterior, folosind un scut special. Sunt şi roboţi cu railgun, unii ce pun capcane, iar Ronin e pe bază de melee. Legion are un soi de mitralieră rotativă.

Monster Energy Supercross The Official videogame este un joc de curse cu motociclete, lansat în 2018. Include circuite şi pioti oficiali, sute de obiecte personalizabile şi un editor de track-uri. Jocul a fost lăudat pentru estetică, iar controlul era superior altor jocuri recente motocross. Fizica era cam ciudată…

O să revenim cu un articol despre Black Friday-ul din PlayStation Store.

via Forbes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.