Five Nights at Freddy’s AR Special Delivery este acum disponibil pe mobil

La o lună după Halloween apare încă un joc Five Nights at Freddy’s. De această dată e vorba despre unul augmented reality, care a debutat cu probleme. Titlul se numeste FNAF Special Delivery şi face acum parte dintr-o serie care include 9 jocuri şi 3 cărţi.

Multă lume a început să posteze pe web că primestemesajul că telefonul nu e compatibil cu jocul. Pe iOS aveţi nevoie de iOS 11.2 minim, iar pe Android minim Android 7 (recomandat Android 9), plus suport AR Core. Un bug fix pentru eroare ar fi să dai clear cache/data la Google Play Store, apoi sa instalezi din nou jocul. Noul titlu este gratuit şi vine de la Illumix. Este un joc survival horror şi se bazează pe realitate augmentată.

Veţi avea câte o secvenţă de atac gândită pentru fiecare personaj animatronic. Veţi putea aduna obiecte precum o lanternă, taser sau baterie pentru a supravieţui. Sunt şi cipuri şi componente pentru a vă construi chiar voi animatronicul şi a îl trimite spre prieteni pentru a îi teroriza. E prima oară când avem o tentativă de PvP în acest univers. Faţă de alte jocuri AR ca Pokemon Go, aici nu trebuie să ieşim pe străzi.

Trebuie doar să folosim o hartă din joc, cu care vedem personajele Fazbear din zona noastră şi cele care vin spre noi. Ne pregătim pentru sosirea lor cu uneltele mai sus menţionate. Trebuie să avem şi reflexe bune şi e recomandat să jucăm titlul la noi în casă, pe întuneric, noaptea. Când auzism soneria de la uşă, e clar a venit monstrul. Trebuie să scanăm mereu spatiul din jurul nostru cu camera telefonului, aşteptând atacul de la roboti.

Avem şi feedback haptic şi o imagine mai neclară când se apropie animatronicul. E şi un filtru special cu umbră pentru a face atmosfera mai creepy. Sună a AR făcut bine de această dată, mai ales dacă eşti pasionat de jump scares.

Jocul e gratuit pe Google Play Store şi App Store.

One Reply to “Five Nights at Freddy’s AR Special Delivery este acum disponibil pe mobil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.