Dream League Soccer 2020 devine joc separat, nu doar un update pentru serie

Dream League Soccer fusese deja actualizat cu un sezon 2019 – 2020, dar acum trece la nivelul următor. Dezvoltatorul său a externalizat jocul şi l-a făcut mai mult decât un update. Astfel, Dream League Soccer 2020 se desprinde de jocurile din 2018 şi 2019.

Noua versiune se poate găsi în Play Store, ca aplicaţie separată, dar doar în câteva ţări. În România nu apare din ce văd. Cei de la First Touch Games au adus multe noutăţi în acest titlu, în special la capitolul grafică, prin jucători care par ceva mai umani. Aparent au realizat şi motion capture pentru toate mişcările jucătorilor. S-a umblat şi la AI-ul adversarilor, pentru a obţine un comportament mai realist în meciuri.

First Touch Games a reuşit chiar să licenţieze câţiva jucători, inclusiv pe Suarez şi Bale, deşi mă miră că au avut buget aşa mare. Înseamnă că jocul chiar e bine primit pe mobil şi generează ceva venituri din reclame şi IAP-uri. O altă noutate e că poţi modifica look-ul managerului, cu freze, haine şi altele. Puteţi construi o echipă fantasy pornind de la peste 3500 de jucători licenţiaţi şi să treceţi prin 8 divizii.

Personal, atunci când am jucat jocul ultima oară mi se părea mult prea arcade. Dribbling nu avea aproape deloc şi fie era prea uşor să înscrii la varianta de acum 2 ani, fie prea greu la cea mai recentă. Ah şi luai roşu cam la orice alunecare. Sper să fie mai realist acum… Aveţi aici un link de download dacă sunteţi haiduci de VPN.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.