Jocul nou cu CACA al lui PewDiePie este respins de Apple App Store

PewDiePie are deja vreo 2-3 jocuri de mobil lansate, dar sunt probleme cu cel mai nou titlu, numit Poopdie. Dacă îl găsiţi binemersi pe Android, ei bine pe iOS nu e nici urmă… sau dară. Apple nu a dorit să aprobe un joc despre viermi şi fecale, pentru că îl consideră dezgustător.

Asta deşi am auzit lucruri bune dessre titlu şi comparaţii cu “The Binding of Isaac”. Poopdie este disponibil pe Android gratuit şi e plin de caricaturi de viermi, dar şi de imagini sugestive cu răhăţei. Până acum Pewds a avut succes cu jocuri de mobil precum Tuber Simulator şi PewDiePie’s Pixelings. Pentru cei care se întreabă, în noul joc veţi controla un vierme care defechează minioni care îi asculta poruncile.

Chiar PewDiePie este actor vocal în acest joc. Veţi avea şi upgrade-uri răhăţeşti şi “vrăji pârţuri”. Jocul este o creaţie a celor de la Bulbware, iar Apple şi-a motivat decizia de a îl respinge astfel: “are imagini grosolane şi efecte sonore care pot dezgusta lumea”. Apropo, Apple a respins şi “The Binding of Isaac Rebirth” pentru violenţă. M-am uitat puţin peste gameplayul lui Poopdie şi am văzut o creatură gen South Park care îşi cheamă minionii răhăţei să îl ajute să treacă de inamici.

Răhăţeii îţi vor aduce obiecte, distruge inamici şi rezolva puzzle-uri. Îmi aduce a combinaţie între Snake, un dungeon crawler şi un platformer izometric. La drept vorbind nu e foarte diferit de ultimele jocuri Stranger Things, în afară de temele fecalice. Îl găsiţi aici.

via Polygon

One Reply to “Jocul nou cu CACA al lui PewDiePie este respins de Apple App Store”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.