PUBG Mobile ar putea primi drone ca şi CoD Mobile; Iată ce aduce şi noul update de iarnă

PUBG Mobile a primit nişte noutăţi importante în ultima vreme, culminând cu noul Winter Mode care aduce zăpadă în harta Erangel. Avem şi ceva indicii că pe viitor am putea primi drone în joc, inspirate de cele din Call of Duty Mobile. Avem detalii mai jos.

Tencent a lansat în ultima săptămână varianta 0.16.0 a jocului PUBG Mobile, care aduce ceva noutăţi. Spre exemplu in actualizare apare un mod de joc EvoGround RageGear, unde trebuie să distrugeţi vehicule inamice pentru a câştiga runda. Vă puteţi spawna la întâmplare ca şoferi sau ca trăgători, în două echipe. Aveţi Gatling, Shotgun şi RPG montate pe vehicule.

Harta Erangel primeşte peisaje înzăpezite. Update-ul a început să apară pe telefoane de pe 11 decembrie pentru mai toţi jucătorii şi ocupa 0.67 GB, atât pe iOS, cât şi pe Android. Vârful Stalber de pe harta Erangel este acum acoperit cu zăpadă şi mai găsiţi multă zăpadă şi pe porţiunea de harta între Pochinki, School, Ruins, Hospital şi un munte lângă Georgopol.

Trebuie spus şi că modul Snow va fi generat la întâmplare pentru gameri, aşa cum erau generate şi ziua şi noaptea. Puteţi folosi snowboard-uri şi telecabine pentru a umbla pe munţii înzăpeziţi. În Modul Snow Paradise apar şi cutii speciale care conţin echipamente de nivel 3, arme şi ataşamente. Sunt şi ouă îngheţate în acele cutii, cu care puteţi face sculpturi de gheaţă, în spatele cărora vă ascundeţi.

Am aflat şi că PUBG Mobile va primi în curând drone, după model Call of Duty Mobile. Diferenţa e că le vom folosi pentru a spiona nu pentru a trage cu ele. Practic facem doar scouting. Posibil să apară şi unele cu arme totusi, altfel ar fi păcat.

via techradar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.