Un nou film Silent Hill şi două jocuri din serie s-ar afla în lucru

Exact când mă apucam să scriu că 2 jocuri Silent Hill ar fi din nou în lucru la Konami a apărut ştirea că se lucrează şi la un film nou Silent Hill. Regizorul primei pelicule SH, Christophe Gans a făcut anunţul printr-un interviu acordat recent. Avem şi detalii despre jocuri mai jos.

Silet Hill 1 a fost un fillm foarte bine făcut şi apreciat chiar şi de fanii pretenţioşi ai seriei. Respectă îndeaproape materialul sursă din primul joc. Al doilea film, cu “Jon Snow” a fost o bătaie de joc inspirată de jocul SH3. Ce ştim despre noul film inspirat de producţia Konami? Că va avea “atmosfera unui mic oraş american devastat de puritanism”. Vestea proastă e că scenaristul primului film, Roger Avery nu va fi implicat în această producţie.

Cât despre jocurile noi, un reprezentant Konami a confirmat că “firma ascultă feedback-ul publicului şi ia în calcul moduri de a furniza următorul titlu”. A subliniat totuşi că nu poate oferi alte detalii. Sincer la cât de la modă au ajuns remake-urile (vezi Resident Evil sau FF VII), nu m-ar mira să vedem un SH1 cu grafică adusă la zi. Nu uitaţi si că Hideo Kojima a lăsat un joc Silent Hill neterminat când a plecat de la Konami şi fanii maniaci încă joacă demo-ul PT şi diferitele clone ale sale.

O sursă numită Aesthetic Gamer pe Twitter afirmă că acum 2 ani Konami a strâns dezvoltatori la un pitch de idei şi au fost alese două. Una dintre ele implică un reboot al francizei şi alta un joc episodic în stil Telltale sau Until Dawn. Sursa continuă afirmând că unul din jocuri va fi anunţat în acest an. Ultimul joc Silent Hill din seria principală a fost Homecoming, sosit în 2009, urmat de teaserul Silent Hills din 2014. Downpour din 2012 nu prea l-as pune la socoteala. Câtă vreme Akira Yamaoka e implicat în aceste proiecte sunt fan al unui nou joc SH.

Ideea de episoade nu prea sună bine totuşi…

via Ubergizmo/ PCGamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.