Jocurile gratuite PS Plus din februarie 2020 sunt Sims 4, Bioshock Collection + altele

Sony a început în forţă anul 2020, anunţând jocurile gratuite cu abonamentul PS Plus pe luna februarie. De această dată şi cei mai cârcotaşi utilizatori cred că nu vor avea nimic de obiectat. Avem Sims 4, Bioshock Collection şi lista nici măcar nu se termină aici.

A fost o scăpare la un moment dat de la contul oficial PlayStation Spania, care părea să facă o aluzie la Crash Bandicoot, dar a fost eronată. Se pare că de fapt primim Bioshock: The Collection. Include Bioshock 1, 2 şi Infinite, cu tot DLC-urile lor. Îmi vine greu să cred că BioShock Infinite a sosit în 2013 şi mă gândesc că ar fi momentul pentru unul nou, dar asta e altă discuţie. Franciza începea prin 2007, odată cu sosirea primului BioShock, o operă utopico-marxista, care a făcut din Big Daddy şi Little Sister legende în lumea gaming-ului.

A fost şi o tentativă de portare pe mobil, care s-a lăsat cu scandal şi eşec.

De parcă nu era de ajuns ca o să pierdem multe ore în Bioshock, avem şi The Sims 4 care va încurca multe studente şi le va face să chiulească de la examen. Jocul a fost lansat în 2014 şi a fost bine primit . Sunt curios dacă primim şi DLC-urile sale. Toată lumea ştie ce trebuie să faci în Sims: îţi construieşti un personaj şi îl controlezi prin viaţa zilnică, îl hrăneşti, îmbraci, îi decorezi casă şi îl faci să interacţioneze cu alte fiinţe umane. Ai povesti de dragoste, reuşite şi nereuşite la muncă, cam ca în viata reala.

Al treilea joc din această colecţie este Firewall Zero Hour, un shooter VR tactic 4 vs 4 foarte apreciat de posesorii de headseturi VR Sony. A fost creat exclusiv pentru căştile Sony, deci şi asta e un plus. A debutat pe 28 august 2018 şi implică gameri cunoscuţi drept Contractors, care se lupta cu agenţi cunoscuţi ca “Mother and Father”. Fiecare contractor are un skill pasiv care ajuta în luptă şi există 12 personaje, fiecare cu un skill principal şi secundar.

Jocurile devin disponibile de pe 4 februarie şi tot atunci începe şi noul sezon Firewall Zero Hour. Între timp dacă aţi ratat jocurile gratuite pe ianuarie, le puteţi lua până marţi: Uncharted: The Nathan Drake Collection şi Goat Simulator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.