Crash Bandicoot vine pe mobil sub formă de endless runner de la producătorul Candy Crush

Crash Bandicoot e gata să se alăture marilor hituri de PlayStation care ajung pe mobil, dar nu la modul în care vă aşteptaţi. În primul rând de el s-a ocupat King, creatorul lui Candy Crush, care are sute de angajaţi în România, iar apoi nu e platformer, e endless runner.

O scăpare nouă indică faptul ca faimosul vulpoi roşcat ar fi protagonistul unui endless runner gen Temple Run. Scăparea provine dintr-o serie de reclame de pe Facebook din Brazilia şi pare să indice sosirea unui Temple Run cu skin de Crash. Are cutiile clasice, fructele Wumpa şi masca Aku Aku la posturi. Sursa afirma că vom putea juca şi cu Coco şi Aku Aku pentru a îl învinge pe Dr. Cortex. Sigur avem şi secţiunile legendare când ne urmăreşte acea bilă de piatră cu care ne panicam în anii ’90.

De fapt la vremea sa acel tip de nivel Crash Bandicoot era un proto endless runner. King face parte din Activision Blizzard, deci un joc în universul Crash nu este exclus. Singura mea speranţă pentru acest joc e să nu avem doar un buton de Jump, dreapta şi stânga, ci şi unul pentru atacurile speciale ale lui Crash, mai ales acea învârtire specială sau saltul pe burtă. Nu e chiar primul joc Crash de pe mobil, pentru că în 2008 Crash Bandicoot Nitro Kart 3D ajungea pe iPhone şi iPod Touch.

Pe viitor e posibil să avem şi alte titluri Crash dacă acesta prinde la public. Nu ar strica un platformer clasic şi nici un joc de curse gen CTR simplificat pentru mobil. Aş paria că noul Crash de mobil e gratuit şi include o bară de energie şi reclame pentru gems. Aparent ne construim şi o bază şi o upgradam!?

via Kotaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.