Resident Evil 3 Remake primeşte un demo pe 19 martie, iar RE Resistance are open beta pe 27 martie

Suntem în anul remake-urilor se pare, iar dacă pe 10 aprilie ne aşteaptă Final Fantasy VII Remake, acum vorbim despre Resident Evil 3 Remake. Jocul va primi un demo pe PC, PS4 şi Xbox One pe 19 martie, în vreme ce ne pregătim şi pentru noul Resident Evil Resistance, care intră în open beta pe 27 martie. Avem detalii mai jos.

Pe 19 martie veţi putea juca Resdient Evil 3: Raccoon City Demo, preluând controlul lui Jill Valentine, care face echipă cu Carlos Oliveira. Scopul lor este să evacueze civilii din Raccoon City care va fi ras de pe suprafaţa Pământului. Vom lua contact şi cu legendarul Nemesis, acum cu design nou, dar în continuare stresant în obsesia sa de a dobora uşi şi ziduri. Demo-ul va fi disponibil de la ora 19:00 ora României pe PS4 şi Steam, iar cei cu Xbox One îl vor avea încă de la ora 6 dimineata.

Capcom a invitat gamerii şi să îşi testeze abilităţile cu un scavenger hunt Mr. Charlie în demo-ul Raccoon City. 20 de statuete Mr. Charlie sunt plasate prin oraş şi trebuie să le găsim pe toate (vom avea un counter pe ecran).

Resident Evil Resistance este răspunsul Capcom pentru Dead By Daylight, un joc multiplayer horror survival asimetric 4 vs 1. Va fi inclus la pachet cu RE3 atunci când se lansează. Aici preluăm controlul lui Daniel Fabron, unul dintre cei 4 Masterminds din joc, care face experimente cu arme biologice şi pune capcane unor civili. Cei 4 civili se pot întoarce împotriva şi veţi alege dintre 6 personaje, fiecare cu abilităţi speciale. Beta-ul începe pe 27 martie la ora 9:00.

Jocurile se vor lansa în varianta full pe 3 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.