Assassin’s Creed Odyssey este gratuit în acest weekend

Aţi rămas fără jocuri interesante de jucat în această perioadă de carantină şi auto izolare? Ubisoft plusează cu Assassin’s Creed Odyssey, care va putea fi jucat gratuit pe PC, Xbox One şi PS4 între 19 şi 22 martie. Acţiunea jocului din 2018 are loc în Grecia Antică în perioada Războiului Peloponesiac. Vă puteţi alege un personaj feminin, Kassandra sau masculin, Alexios.

Ambii întruchipează o odisee a unui erou decăzut, un fost mercenar spartan, care începe o călătorie legendară într-un univers open world. Veţi putea accesa conţinutul principal al jocului pe parcursul weekendului de gratuitate. În această perioadă veţi putea debloca şi Ezio’s Roman Set (o uniformă custom) prin Ubisoft Club. Veţi păstra progresul şi după acel weekend dacă veţi cumpăra jocul. Din ce am înţeles aveţi nevoie de un abonament Xbox Live Gold pe Xbox pentru a juca titlul.

Odyssey a pus mare accent pe elementele de RPG, mult mai mare decât predecesorii săi. Aveţi şi un dialog ramificat şi multiple finaluri, care vor deriva din alegerile voastre. Acest titlu a readus în prim plan luptele navale, chiar dacă nu la scara lui Black Flag. Veţi putea folosi suliţe, arcuri, săbii, dar şi o pasăre pentru a explora împrejurimile. Există şi un skill tree complex, cu puteri speciale precum o ploaie de săgeţi sau o lovitură puternică cu cpicioroul.

Fiecare obiect şi item echipat aduce la rândul său avantaje şi noi statistici, iar fiecare piesă se poate echipa şi upgrada individual. Veţi avea şi o sumedenie de misiuni de mercenariat şi misiuni secundare pe lângă Story.

Acţiunea are loc cu 400 de ani înainte de evenimentele din Assassin’s Creed Origins şi partea din ziua de zi o implica pe Layla Hassan, care apărea şi în Origins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.